20 Aralık 2011 Salı

BBCyanilgilari.com


Büyük medya kuruluşları, ünlü dergiler, çeşitli yayınlar periyodik bir biçimde bu teoriyi gündeme getirirler...

Büyük Bir Medya Kuruluşunun Yanılgıları

Darwin'den bu yana sürekli gelişen bilimin ortaya çıkardığı tablo, doğanın asla tesadüflerle ortaya çıkamayacağını, mutlaka üstün bir güç ve bilgi sahibi bir Yaratıcı tarafından yaratılmış ve düzenlenmiş olduğunu göstermektedir. bbcyanilgilari.com

Ne var ki, bugün ülkemizde ve dünyada bazı medya kuruluşlarının yayınlarına dikkatli bir gözle bakıldığında, sık sık Charles Darwin'in evrim teorisini konu edinen haberlere rastlamak mümkündür. Büyük medya kuruluşları, ünlü dergiler, çeşitli yayınlar periyodik bir biçimde bu teoriyi gündeme getirirler.

Evrim teorisinin bilimsel olarak hiçbir geçerliliği olmadığı açıkça görüldüğü halde, bu teoriyi ayakta tutmak adına evrimi savunan bilim adamlarının materyalist felsefeye olan dogmatik bağlılıkları hala devam etmektedir.

Evrim teorisinin ayakta tutulması için en büyük çabayı harcayan medya kuruluşlarından biri de, çoğu zaman Darwin’in İngiliz olmasının getirdiği duygularla hareket eden ve hiçbir bilimsel dayanağı olmayan evrimci iddiaları programlarına kolaylıkla taşıyabilen dünyaca ünlü BBC kanalıdır.

Dünyada birçok insana, bilimin kanıtladığı gerçeklerden uzak ve hatalı bilgileri ulaştıran bu kanalın evrimle ilgili yanılgılarını su yüzüne çıkarmak vicdan sahibi her insanın görevidir. İşte bbcyanilgilari.com sitesi bu amaçla hazırlanmıştır.

Harun Yahya'nın eserlerinden faydalanılarak hazırlanan site, BBC'nin evrim teorisi konusundaki bütün hatalı düşüncelerini tek tek su yüzüne çıkarıyor, hepsini bilimin ışığında çürütüyor.

Sitenin ilk bölümünde, BBC'nin ünlü programı Horizon'da bahsedilen insan aklıyla ilgili iddiaların yanlışlığına yer veriliyor. Sitenin ikinci bölümüyse BBC'de yayınlanan bir belgeselin asılsız iddialarına ayrılıyor.
Sitenin devamında, BBC'de yayınlanan Walking With Dinosaurs" (Dinozorlarla Yürümek) ve "Walking.

With Beasts" (Dört Ayaklılarla Yürümek) belgesellerinin de yine hayal ürünü senaryoları gözler önüne seriliyor. Sitenin sonraki bölümündeyse yine dünyaca tanınmış bir yayın olan New Scientist'in akıl ve bilim dışı açıklamalarına yer veriliyor.

Sitenin "Linkler" bölümünden Harun Yahya'nın eserlerinden faydalanılarak hazırlanmış farklı konulardaki sitelere de ulaşabiliyor, buralardaki tüm bilgileri bilgisayarınıza indirip dilediğiniz kimselerle paylaşabiliyorsunuz. Site ana sayfasının sağ bölümündense yine Harun Yahya'nın eserlerinden faydalanılarak hazırlanmış olan Yaratılış Gerçeği, İndirgenemez Komplekslik, Evrenin Yaratılışı ve İnsanın Yaratılışı gibi evrim teorisinin ve materyalizmin bilimsel çöküşünü konu eden filmlere; iman hakikatleri, çeşitli imani, politik, tarihi ve startejik konular hakkındaki ses kasetlerine ve Evrim Teorisi'nin Çöküşü adlı interaktif belgesele bilgisayarınızın tek bir tuşuna basarak ulaşabiliyor ve hepsini hiçbir ücret ödemeden bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

BBC'nin dünyaca ünlü bir televizyon kanalı olması sakın sizi aldatmasın. Bu siteyi ziyaret edin ve BBC'nin bilimsellik iddiaları arkasındaki müthiş yanılgılarına tanık olun.

http://harunyahya.net/popup/InternetSite.php?WorkNumber=2083

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder