21 Aralık 2011 Çarşamba

Bilim Anti-Darwinist’tir, Anti-ateisttir


Bilim yalnızca dine hizmet etmekte, Allah’ın Yüce Varlığının delillerini sunmaktadır...

Evrim, bir bilim sahtekarlığıdır. Darwinistler yıllardır evrim ile insanları aldatmak için bilimi kullanmışlardır. Oysa BİLİM, DARWİNİZM'İN DÜŞMANIDIR. BİLİM, ATEİZMİN KARŞISINDADIR. BİLİM ANTİ-KOMÜNİSTTİR, ANTİ-MARKSİSTİR. BİLİM; MARKSİST, ATEİST VE DARWİNİST DÜŞÜNCEYİ PARAMPARÇA EDEN BİR YAPIDIR. Darwinizm’i yıkan bilim olmuştur. Bilim ile Darwinist propaganda en büyük darbesini almıştır. Bilim, kitlelere yıllarca telkin edilen evrim sahtekarlığını bozguna uğratmıştır. Bilim, ateist felsefenin temellerini yıkmıştır. Bilim, nereye gitse, nerede gündeme gelse, nerede kendini gösterse Darwinizm'i parçalar, yok eder. İşte bu nedenle BİLİM, DARWİNİSTLERİN EN BÜYÜK ACILARINDAN BİRİDİR.

* Proteinlerin tesadüfen oluşamayacağını gösteren bilim olmuştur.

* Hücrenin olağanüstü dünyasını ortaya çıkaran ve bunun asla evrimleşemeyeceğini gösteren bilim olmuştur.

* 350 milyondan fazla fosilin evrim geçirmemiş olduğunu gösteren bilim olmuştur.

* Canlılardaki komplekslikleri ortaya çıkaran, bu kompleks yapıların evrim ile oluşamayacağını gösteren bilim olmuştur.

* Canlıların birbirlerine dönüşümlerinin imkansız olduğunu ispat eden bilim olmuştur.

* Kambriyen döneminin muhteşem fosillerini sergileyen bilim olmuştur. Dolayısıyla bilim, evrim teorisini yıkmak için bütün delilleri ortaya sunmuştur ve halen sunmaktadır. Darwinistlerin iddialarının tümü, bilim ile yıkılmıştır.

“Evrim bilimdir” diyerek kendi sahtekarlıklarına kılıf bulmaya çalışan Darwinistleri maddi manevi yıkan bilimin gösterdiği muhteşem bir sonuç vardır. Bilim yalnızca dine hizmet etmekte, Allah’ın Yüce Varlığının delillerini sunmaktadır. Bilim, Allah’a iman edenler içindir. Bilim, samimi dindarlara fayda getirir. İşte bu gerçek, 21. yüzyılda Darwinistlerin en büyük kabusu olmuştur.

    Şüphesiz Allah, bir sivrisineği de, ondan üstün olanı da, (herhangi bir şeyi) örnek vermekten çekinmez. Böylece iman edenler, kuşkusuz bunun Rablerinden gelen bir gerçek olduğunu  bilirler; inkar edenler ise, "Allah, bu örnekle neyi amaçlamış?" derler. (Oysa Allah,) Bununla birçoğunu saptırır, birçoğunu da hidayete erdirir. Ancak O, fasıklardan başkasını saptırmaz. (Bakara Suresi, 26)

    Ey insanlar, (size) bir örnek verildi; şimdi onu dinleyin. Sizin, Allah'ın dışında tapmakta olduklarınız -hepsi bunun için biraraya gelseler dahi- gerçekten bir sinek bile yaratamazlar. Eğer sinek onlardan bir şey kapacak olsa, bunu da ondan geri alamazlar.
İsteyen de güçsüz, istenen de. (Hac Suresi, 73)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder