19 Aralık 2011 Pazartesi

Darwinist Neleri Düşünmez? - 12


Darwinistler, evrenin sonsuz olmadığını, sıfır hacime sahip tek bir noktanın patlamasıyla yoktan var olduğunu düşünmezler...

1. Darwinistler, Big Bang'in ardından gerçekleşen genişleme hızının, eğer milyar kere milyarda bir oranda (1/1018) bile farklı olsaydı, evrenin ortaya çıkamayacağını düşünmezler.

2. Galaksimizdeki yıldızların birbirlerine ortalama uzaklıkları 30 milyon mildir (48.280.000 km). Darwinistler, eğer bu mesafe biraz daha az olsaydı gezengenlerin yörüngelerinin istikrarsız hale geleceğini, eğer biraz daha fazla olsaydı gezegenlerin etrafa dağılacaklarını, dolayısıyla evrende kusursuz bir yaratılış olduğu gerçeğini düşünmezler.

3. Darwinistler, eğer yerçekimi sabiti şimdikinden biraz daha fazla olsaydı, evrendeki büyük yıldızların hepsinin birer kara deliğe dönüşmüş olacağını düşünmezler.

4. Darwinistler, hipofiz bezi adı verilen nohut büyüklüğündeki, küçük, pembe renkli bir et parçasının vücudumuzdaki tüm hormonları ve hormonal sistemi kontrol ettiğini düşünmezler.

5. Darwinistler, hipofiz bezinden salgılanan büyüme hormonunun, trilyonlarca hücrenin bir düzen içinde bölünmesini ve büyümesini kontrol ettiğini, bedenin ve tüm organların hangi aşamaya geldiğinde durmaları gerektiğine yine bu küçük et parçasının karar verdiğini düşünmezler.

6. Darwinistler, anne sütünün yeni doğmuş bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını, bebek maması üreten şirketlerin anne sütünün bir benzerini hala üretemediklerini düşünmezler.

7. Darwinistler, hipotalamusta bulunan algılayıcı hücrelerin yirmi dört saat boyunca vücuttaki su miktarını kontrol ettiklerini, düşüş tespit ettiklerinde hemen buna önlem aldıklarını düşünmezler.

8. Darwinistler, evrenin sonsuz olmadığını, sıfır hacime sahip tek bir noktanın patlamasıyla yoktan var olduğunu düşünmezler.

9. Darwinistler, evrenin oluşumuna sebep olan Büyük Patlama'nın tüm evreni kapsayan ve müthiş bir hassasiyete sahip bir düzen meydana getirdiğini düşünmezler.

10. Kendisi de et olan midenin, etleri sindiren asitler salgılarken kendi kendisini sindirmemesinin nasıl mümkün olduğunu ve tesadüf iddiası ile nasıl bağdaşmadığını düşünmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder