18 Aralık 2011 Pazar

Darwinist Neleri Düşünmez? - 10


Darwinistler, tesadüflerle meydana geldiğini iddia ettikleri insan bedenindeki yüz trilyon hücrenin her gün eksiksiz biçimde kontrol edilmekte olduğunu düşünmezler...

1. Darwinistler, sevgi, vefa, dostluk, dürüstlük gibi kavramların, hiçbir materyalist kavram ile açıklanamayacağını, hayali evrimsel mekanizmaların tüm bunlara hiçbir şekilde açıklama getiremediğini düşünmezler.

2. Darwinistler tesadüflerin şuuru olmadığını, sanat ve estetik meydana getiremeyeceğini, duyan, gören, koklayan, hisseden akıllı ve şuurlu, güzellikten, sanattan, bilimden anlayan insanları oluşturamayacağını düşünmezler.

3. İnsanın bir yeri kesildiğinde kanının pıhtılaşabilmesi ve insanın kan kaybından ölmemesi için gerekli olan 20 farklı enzimin aynı anda var olması gerektiğini ve bunun hayali evrim mekanizmalarıyla asla açıklanamadığını düşünmezler.

4. Darwinistler, pıhtılaşmayı sağlayan 20 çeşit enzimin görev alma sırasını belirleyen yöneticinin kim olduğunu, şuursuz atomların bu hayati sıralamayı kendi başlarına yapamayacaklarını ve bu soruların cevabını Darwinist açıklamalarda asla bulamayacaklarını düşünmezler.

5. Darwinistler, kandaki taşıyıcı proteinlerin vücutta kendisinden farklı yüzlerce çeşit hücrenin ihtiyacı olan maddeleri, paketler halinde neden taşıdığını ve bunu hangi bilinç ile yaptığını düşünmezler.

6. Darwinistler, kan hücrelerinin, vücuda giren oksijen moleküllerini tanıyarak özel olarak ayırt edip seçtiklerini, bunu bütün vücudun tüm hücrelerine taşıdıklarını, ihtiyaca göre hücrelere dağıttıklarını ve böyle seçici ve bilinçli bir sistemin asla bilinçsiz tesadüflerle oluşamayacağını düşünmezler.

7. Darwinistler, bir taşıyıcı kan hücresinin kemik iliğinde doğmasına rağmen insan vücudunu nasıl bu kadar iyi tanıdığını, böbreklerin ihtiyaç duyduklarını maddeleri, nasıl hiçbir zaman beyne götürmediklerini ve nasıl adeta üstün bir akılla hareket etmekte olduklarını açıklayamadıklarını düşünmezler.

8. Darwinistler, tesadüflerle meydana geldiğini iddia ettikleri insan bedenindeki yüz trilyon hücrenin her gün eksiksiz biçimde kontrol edilmekte olduğunu, hücrelerdeki hataların giderildiğini, ihtiyaçların karşılandığını, atıkların taşındığını ve bu sistemin hataya mahal vermeyecek şekilde son derece kontrollü gerçekleşmekte olduğunu düşünmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder