21 Aralık 2011 Çarşamba

İsmet Berkan Yanlış Biliyor. Evrim Bilimsel Değildir, Eski Mısır'ın, Sümerlerin Pagan Dinidir


Bilim laboratuvar şartları gerektirir, bilim araştırma gerektirir, bilim delil gerektirir...

Adnan Oktar`ın 25 Ocak 2011 tarihli Gaziantep Olay Tv röportajından

ALTUĞ BERKER:
... İsmet Berkan’ın Hürriyet’te bir yazısı vardı Hocam; Ankara’da bir ilköğretim okulunda, 5.sınıf öğrencisi öğretmenine “biz maymundan mı geliyoruz?” diye sormuş, öğretmen de insanların nasıl evrimleştiğini anlatarak evrim teorisi hakkında çocuğa bilgi vermiş. Bunun üzerine öğrencinin anne ve babası, öğretmeni Milli Eğitim Bakanlığı’na şikayet etmiş. Bakanlık da ileriki sınıflarda öğretilmesi gereken bir konunun küçük yaştaki bir çocuğa anlatıldığı gerekçesiyle öğretmene uyarı cezası vermiş. İsmet  Berkan bu olayı anlatarak, “öğretmen bu soruya Allah insanı  çamurdan yarattı diye cevap verseydi bakanlığın kendisine böyle bir uyarı cezası vermeyeceğini ya da okula müfettişlerin gelmeyeceğini” söylemiş. “Ancak eğer öğretmen insanı Allah’ın yarattığını söyleseydi, çocuk bilimsel düşünceden uzaklaştırılmış ve öğretmen de kendi mesleğinin özüne ihanet etmiş olurdu” demiş.

ADNAN OKTAR: “Bilimsel düşünceden uzaklaştırılmış” peki tesadüf nasıl bilimsel düşünce oluyor? Sümer dini, Sümerlerden kalan bir pagan dini nasıl bilimsel düşünce oluyor. Eski Mısır’dan kalma bir pagan dini, putperest din nasıl  bilimsel düşünce oluyor? Bilimsel düşünce dediğin, laboratuvarda ispat edilir, delilleri vardır, gözlem vardır. Yani biyokimyadan, biyogenetikten, paleontolojiden, her yerden deliller vardır, ortaya sunarsın bilim diye buna denir. Ama bir pagan dinini, putperest dini, üçbin yıllık dörtbin yıllık bir putperest dini sen bilim diye ortaya sunarsan bu olmadı. Bu bağnazlık olur işte. Bilimin ne olduğunu bilmiyor demek ki İsmet Berkan. Bilim laboratuvar şartları gerektirir, bilim araştırma gerektirir, bilim delil gerektirir. İsmet Berkan eski bir dini bilim zannediyor. Bu da onun cahilliğinden.

ALTUĞ BERKER: Biz ona kafatası ve fosil gösterelim mi Hocam?

ADNAN OKTAR:
Evet İsmet Berkan şimdi onu koyun kafası zannedip.

ALTUĞ BERKER: 23 milyon yıllık kurt kafası.

ADNAN OKTAR: Hay maşaAllah. Bakın İsmet Berkan’a “ben buradayım” diyor. İnşaAllah. “Hiç değişmedim” diyor.

ALTUĞ BERKER: Bir de bitkimiz var 54 milyon yıllık sedir yaprağı. En ufak bir değişiklik olmamış hayvanlarda da, bitkilerde de. Demek ki evrim olmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder