19 Aralık 2011 Pazartesi

Darwinist Neleri Düşünmez? - 15

Darwinistler, insan gözünün en gelişmiş kameradan çok daha mükemmel bir görüntü ve netlik sağladığını düşünmezler.
1. Darwinistler, Archaeopteryx'in tam gelişmemiş bir kuş olduğunu öne sürerken Archaeopteryx ile aynı dönemde hatta ondan daha erken dönemlerde kuşların yaşadığını düşünmezler.

2. Darwinistler, canlılığın kör tesadüfler sonucu oluştuğunu iddia ederken ortalama büyüklükteki bir protein molekülünün tesadüfen oluşma ihtimalinin 10300de bir ihtimal olduğunu düşünmezler.

3. Darwinistler, işlev gören bir proteinin tesadüfen oluşması için ise 10^950 (10 üzeri 950) de bir ihtimal gerektiğini hiç düşünmezler.

4. Darwinistler, bu ihtimalleri değerlendirirken, matematikte 10^50 (10 üzeri 50) de 1'den küçük ihtimallerin pratikte "sıfır ihtimal" kabul edildiğini düşünmezler.

5. Darwinistler, 19. yy teknolojisi ile su dolu bir balon olarak gördükleri ve tesadüfen oluştuğunu iddia ettikleri hücrenin, bilim adamlarının benzetmesiyle, New York şehri kadar kompleks bir yapıya sahip olduğunu düşünmezler.

6. Darwinistler, milimetrenin 100'de biri büyüklüğünde olan hücrelerimizin içindeki "mitokondri" isimli enerji santralinin, bir petrol rafinerisinden ya da bir hidroelektrik santralinden daha kompleks olduğunu düşünmezler.

7. Darwinistler, şuursuz tesadüfler sonucu oluştuğunu iddia ettikleri insanın 100 trilyon hücresinin her birinde mevcut olan DNA moleküllerinden tek bir tanesinde bir milyon ansiklopedi sayfasını dolduracak kadar bilgi bulunduğunu düşünmezler.

8. Darwinistler, gözün tesadüfen meydana geldiğini öne sürerken indirgenemez komplekslikte bir organ olduğunu, 40 temel parçasının hepsinin bir arada var olmadan ve uyum içinde çalışmadan işlevini yerine getiremediğini, bunun da evrim teorisinin iddialarını ortadan kaldırdığını düşünmezler.

9. Darwinistler, insan gözünün en gelişmiş kameradan çok daha mükemmel bir görüntü ve netlik sağladığını düşünmezler.

10. Darwinistler, dünyanın en hızlı işlem yapan insan yapımı olan bilgisayarların ortalama olarak saniyede 109 işlem yaptığını buna karşın tesadüfen oluştuğunu iddia ettikleri beynin hızının ise aynı işlem için 1015 olduğunu düşünmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder